Werken bij Sociaal Team Gouda

Het Sociaal Team 0-100+ geeft betekenis door mensen in hun kracht te zetten en biedt basishulp aan de inwoners van Gouda. Dichtbij, in de wijk. Hulp bij zingeving, wonen, financiën, sociale relaties lichamelijke- en psychische gezondheid, tot aan werk en activiteiten. Vanuit hun eigen specialisme zijn onze professionals expert in hun vak en zichtbaar in de samenleving. Het team wordt gevormd door professionals vanuit verschillende organisaties, met uiteenlopende expertises namelijk GGZ, Welzijn, (L)VB, Jeugd en maatschappelijk werk en bestaat uit circa 58 FTE aan professionals.

Vacatures

Wij zijn op zoek naar een Sociaal Makelaar voor het Sociaal Team Gouda! Als spil in het maatschappelijk veld is de sociaal makelaar voortdurend aan het ‘makelen en schakelen’ tussen partijen in het maatschappelijke veld en draagt zo bij aan samenredzaamheid. De sociaal makelaar vangt signalen en behoeften van inwoners en professionals op en zorgt dat deze samen met anderen opgepakt kunnen gaan worden. Als sociaal makelaar werk je op een collectief niveau. Je hebt geen eigen caseload en treedt niet op als hulpverlener.

Wij zijn per september 2022 op zoek naar drie stagiaires voor in het Sociaal Team Gouda!

Open sollicitaties

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur je sollicitatiebrief inclusief cv per e-mail naar Sociaal Team Gouda. Wellicht is er op korte termijn wél een geschikte vacature voorhanden.