Start Papierwinkel Achterwillens in AD Groene Hart

By 5 september 2016Actueel

Vanaf 5 september 2016 begint Sociaal Team Gouda met de Papierwinkel Achterwillens. Alle inwoners van Achterwillens in Gouda kunnen daar terecht met vragen over geld, regelingen of schulden, voor hulp bij het ordenen van administratie of voor uitleg van een brief die ze niet begrijpen.

Papierwinkel Achterwillens foto ADBij de Papierwinkel Achterwillens helpt een getrainde vrijwilliger mensen met dingen die ze zelf (nog) niet kunnen. Je kunt er ook terecht voor hulp bij het invullen van (digitale) formulieren en voor tips en ondersteuning bij het uitzoeken en sorteren van je post en administratie. Mensen die meer ondersteuning nodig hebben, kunnen een afspraak maken met een sociaal werker van het Sociaal Team.

De Papierwinkel Achterwillens is in wijkcentrum De Bühne, Tristanstraat 18. Vanaf 5 september is het elke maandag van 13.30 tot 15.30 uur geopend. Een afspraak is niet nodig, maar het is wel aan te raden om minstens een half uur voor het einde te komen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Klik ook hier voor het artikel op AD.nl