Sociaal Team Jeugd en Sociaal Team voor volwassenen gaan samen

By 22 december 2017Actueel

Vanaf 1 januari 2018 gaan Sociaal Team Jeugd en Sociaal Team voor volwassenen samen onder de naam Sociaal Team Gouda. Sociaal Team Gouda is er voor alle Goudse inwoners van 0 tot 100+ jaar.

Inwoners van Gouda die behoefte hebben aan ondersteuning en (jeugd-)hulp kunnen terecht bij het Sociaal Team Gouda, met vragen waar zij zelf niet uit komen.

Bijvoorbeeld op het gebied van werk, geld, schulden, zorg voor kinderen en jeugd, wonen, dagbesteding of relatie. Ook als je ideeën hebt voor de wijk of je je wilt inzetten als vrijwilliger, kun je terecht bij Sociaal Team Gouda.

In het Sociaal Team werken professionals van verschillende organisaties in één team samen. Wij gaan voor het bouwen van  een sterk sociaal netwerk  in de wijk waar iedereen veilig en gezond kan opgroeien, zichzelf kan ontwikkelen en kan meedoen.

Drie locaties
Het Sociaal Team is te vinden op drie locaties in Gouda: in Noord in de nieuwe locatie aan de Büchnerweg 7, in West in Ontmoetingscentrum De Walvis aan de Walvisstraat 1 en in Oost in het Nelson Mandela Centrum aan de Bernadottelaan 79. Inwoners kunnen hier binnenlopen op maandag-, woensdag- en vrijdagmorgen, en op dinsdag- en donderdagmiddag. Het Sociaal Team Gouda is telefonisch bereikbaar op 088 900 43 21.

Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) blijft bestaan
Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) blijft gewoon bestaan. Het CJG en het Sociaal Team zullen ook in 2018 nauw met elkaar samenwerken. Voor meer informatie kan je terecht op www.cjggouda.nl, telefoonnummer 088 254 23 84.