Relatie APK – relatiespreekuur

“We zijn dichter bij elkaar gekomen en hebben meer begrip voor elkaars gevoelens en pijnpunten” – deelnemer

Zitten jullie in een sleur? Of hebben jullie juist veel ruzie? En weet je niet meer hoe je hier uit moet komen? Komen jullie er niet meer uit? Dit zijn vragen die in relaties vaak aan de orde komen. Sociaal Team Gouda kan jullie hierbij helpen in het relatiespreekuur. Hier kun je langskomen met je partner, samen bespreken we hoe we jullie kunnen helpen.

“De wens om uit elkaar te gaan is weg. De wens om vaker te verbinden is daarvoor terug gekomen.” – deelnemer

Je kunt gratis een afspraak maken voor het relatiespreekuur. Binnen het sociaal team wordt er gewerkt volgens de methode van Emotionally Focused Therapy (ETF). EFT is speciaal ontwikkeld om relatieproblemen aan te pakken, en richt zich op praten over emoties. Zo verminder je ruzies en krijgen jullie meer begrip voor elkaar. Lees meer informatie over het relatiespreekuur in de folder of neem contact met ons op.

“De communicatie is verbeterd. Verbinding met elkaar gevonden en duidelijk dat we elkaar nodig hebben.” – deelnemer


Cursus Houd me vast

Naast het relatiespreekuur starten we ook met de cursus Houd me vast. Houd me vast is ‘EFT-light’, het is de cursus om je (partner)relatie te verbeteren. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar. Door het volgen van Houd me vast ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. Je leert anders te kijken naar de patronen in je relatie, negatieve patronen te stoppen en de onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten van twee uur.

“Ieder stel kan hier wat van leren.” – deelnemer

De geplande nieuwe groepen:
  • Woensdag 22 september tot woensdag 17 november 2021 van 9.00 uur tot 11.00 uur.
  • 8 bijeenkomsten van 2 uur
  • Locatie Nelson Mandela Centrum, Bernadottelaan 79

Wil je je direct aanmelden? Dat kan door te bellen met 088-900 4321 of te mailen naar info@sociaalteamgouda.nl