Relatie APK

Relatiespreekuur

Zitten jullie in een sleur? Of hebben jullie juist veel ruzie? En weet je niet meer hoe je hier uit moet komen? Komen jullie er niet meer uit? Dit zijn vragen die in relaties vaak aan de orde komen. Sociaal Team Gouda kan jullie hierbij helpen in het relatiespreekuur. Hier kun je langskomen met je partner, samen bespreken we hoe we jullie kunnen helpen.

“We vinden het weer leuk om naar huis te gaan” – deelnemer

Je kunt gratis en vrijblijvend binnenlopen bij het relatiespreekuur. Het relatiespreekuur wordt gehouden door twee medewerkers die geschoold zijn in EFT (emotionally focused therapy). EFT is speciaal ontwikkeld om relatieproblemen aan te pakken, en richt zich op praten over emoties. Zo verminder je ruzies en krijgen jullie meer begrip voor elkaar. Lees meer informatie over het relatiespreekuur in de folder of neem contact met ons op.

“Het heeft een positieve invloed gehad op het hele gezin” – deelnemer


Cursus Houd me vast

Naast het relatiespreekuur starten we ook met de cursus Houd me vast. Houd me vast is ‘EFT-light’, het is de cursus om je (partner)relatie te verbeteren. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar. Door het volgen van Houd me vast ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. Je leert anders te kijken naar de patronen in je relatie, negatieve patronen te stoppen en de onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten van twee uur.

“De begeleiding tijdens de gesprekken was heel fijn.” – deelnemer

De geplande nieuwe groepen:

– woensdag 8 mei t/m woensdag 26 juni 9:00-11:00 (8 bijeenkomsten van 2 uur), Locatie Nelson Mandela Centrum, Bernadottelaan 79.

Wil je je direct aanmelden? Dat kan door te bellen met 088-900 4321 of te mailen naar info@sociaalteamgouda.nl