Privacy en cookies

In deze privacyverklaring leggen we uit wat www.sociaalteamgouda.nl doet met informatie die we over jou te weten komen. Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Sociaal Team Gouda.

Cookies

Google Analytics
Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om de website te helpen analyseren hoe bezoekers de site gebruiken. Deze anonieme informatie over je gebruik van de website wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe deze website wordt gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen voor de eigenaar van deze website, en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie alleen aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal je IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. Je kunt het gebruik van cookies weigeren door in je browser de daarvoor bedoelde instellingen te kiezen. Wij wijzen je er wel op dat je in dat geval misschien niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Social media

Op de website kun je knoppen tegengekomen om inhoud te delen via sociale media als bijvoorbeeld Facebook, Google, LinkedIn en Twitter. Deze knoppen zijn mogelijk door de code die afkomstig is van die partijen zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie. Je kunt meer lezen in de privacystatements van bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn, Google en Twitter.

Onvoorziene cookies

Door de manier waarop internet en websites werken, kan het zijn dat wij niet altijd inzicht hebben in de cookies die via onze website door derde partijen worden geplaatst. Dit is met name het geval als onze webpagina’s zogenaamde embedded elementen bevatten; dit zijn teksten, documenten, plaatjes of filmpjes die bij een andere partij opgeslagen zijn, maar die op, in of via onze website getoond worden.
Mocht je op deze website cookies tegenkomen die in deze categorie vallen en die we hierboven dus niet genoemd hebben, laat het ons dan weten. Of neem rechtstreeks contact op met de derde partij en vraag welke cookies ze plaatsten, wat de reden daarvoor is, wat de levensduur van de cookie is en op welke manier ze je privacy gewaarborgd hebben.

Privacybeleid

Verstrekking informatie aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als dat nodig is voor het functioneren van onze website of als wij dat wettelijk verplicht zijn.

Contactformulier

De gegevens die je invult op het contactformulier van onze website worden doorgestuurd naar het Sociaal Team. De medewerker van het Sociaal Team gebruikt deze informatie om contact met je op te nemen en jouw vraag te beantwoorden. Indien nodig worden jouw gegevens gebruikt om je aan te melden bij het Sociaal Team. Dit gebeurt altijd in overleg en met toestemming van jou.

Daarnaast staan jouw gegevens voor maximaal een jaar in het beheersysteem van onze website. Dit is een beveiligde omgeving waar een aantal medewerkers van het Sociaal Wijkteam en de webbouwer de website in beheren. Jaarlijks worden alle gegevens die zijn ingevuld op het contactformulier, uit het beheersysteem van de website verwijderd.

Nieuwsbrief

Je kunt je via onze website abonneren op onze nieuwsbrief. Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres, ip-adres en NAW-gegevens (voornaam, achternaam). Je e-mailadres wordt alleen met je toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Je naam en e-mailadres slaan wij op zolang je op onze nieuwsbrief bent ingeschreven. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen, iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Voor het versturen van nieuwsbrieven maken wij gebruik van Mailchimp.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij o.a. de volgende maatregelen:
– Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
– Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, kan het zijn dat wij ook de privacyverklaring moeten aanpassen. Let daarom altijd op de datum en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:
– uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
– inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
– het laten corrigeren van fouten
– het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
– intrekken van toestemming
– bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Contactgegevens

Sociaal Team Gouda-West
2802 SB Gouda
info@sociaalteamgouda.nl
T 088 900 43 21

Sociaal Team Gouda-Noord
Büchnerweg 7
2803 GR Gouda
info@sociaalteamgouda.nl
T 088 900 43 21

Sociaal Team Gouda-Oost
Nelson Mandela Centrum
Bernadottelaan 79
2806 JM Gouda
info@sociaalteamgouda.nl
T 088 900 43 21

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

mei 2018