Met Elkaar Festival! Gouda Oost!

By 17 september 2018Geen categorie

Zaterdag 22 september van 11.00 tot 15.00 uur is iedereen van harte welkom op het “Met Elkaar Festival”, Gouda Oost! Op deze dag wordt in Gouda Oost  rondom het Nelson Mandela Centrum, OBS Wereldwijs, de Ontmoetingskerk en het Anne Frank Plantsoen een “Met elkaar Festival” Gouda Oost georganiseerd. Bewoners uit Oosterwei, Kort Haarlem, Kadebuurt en Goverwelle zijn van harte welkom om geïnformeerd te worden over wat er allemaal te doen is in de wijk. Maar zelf actief meedoen kan ook. Er is een “kleedjes rommelmarkt” waar je je spulletjes kunt aanbieden, een springkussen voor de kinderen, een Buurtplein en verschillende workshops.

De aftrap van het festival vindt plaats rond 11 uur in het Anne Frank Plantsoen waar iedereen  voor is uitgenodigd. Elkaar ontmoeten, gezelligheid en actief zijn voor je buurt….dat zijn de sleutelwoorden. Hou de facebook pagina in de gaten voor actuele informatie. www.facebook.com/Metelkaarfestival

Tijdens dit festival kunnen de verschillende professionele -en vrijwilligers organisaties, vrijwilligers en bewoners op het gebied van welzijn, cultuur, sport en gezondheid zich presenteren. Men kan zich tijdens dit festival presenteren door het bemannen van een kraam, het verzorgen van workshops of neerleggen van informatie.

Wat is er verder te doen deze dag:

  • Activiteit voor kinderen
  • Workshops op het gebied van muziek, dans en/of welzijn
  • Voor de rommelmarkt dient men zich van te voren aan te melden:info@wijkteamoost.nl

meer info: www.facebook.com/Metelkaarfestival of klik hier voor de flyer.

email: info@wijkteamoost.nl

Met Elkaar Festival! Gouda Oost!

zaterdag 22 september 2018   |   11:00 – 15:00 uur   |   Nelson Mandela Centrum, Ontmoetingkerk & Anne Frank Plantsoen