Kom langs en maak een afspraak!

In de afgelopen periode hebben we als Sociaal Team veel contact gehad door te (video)bellen en te mailen. Dit i.v.m. de maatregelen om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Het werk ging immers door en dat was de manier om met elkaar in verbinding te zijn en te blijven.

Per 1 juni zijn er versoepelingen gekomen m.b.t. de maatregelen en hebben we dit toegepast voor onze hulp- en dienstverlening. Want met name voor een gedeelte van de doelgroep die we mogen bedienen is telefonisch en/of digitaal contact verre van ideaal en werkt onvoldoende.

KOM LANGS… en maak een afspraak!

Daarom is er vanaf maandag 8 juni in iedere wijk de mogelijkheid om langs te komen om een afspraak te maken. Eén van onze medewerkers zal kort het gesprek aangaan waarin duidelijk wordt wat de vraag is. Daarna zal indien nodig een vervolgafspraak gemaakt worden.

Kom langs en maak een afspraak

Op deze manier bereiken we mensen waarbij het nodig is dat we in direct contact staan om ze te begrijpen en verder te kunnen helpen.

De manier waarop we open zijn is afgestemd op de RIVM-richtlijnen om veilig en verantwoord contact te hebben. Deze worden meegegeven als de afspraak is gemaakt. Bij de ingang van iedere locatie zijn deze richtlijnen te lezen. Eén van onze collega’s zal dit ook ter plekke uitleggen.

Op deze manier nemen we weer een stap om er zo goed mogelijk voor iedereen te zijn, met je mee te denken en te ondersteunen waar nodig.

Sociaal Team Gouda