Jaarbeeld 2017

 

In het jaarbeeld van 2017 kun je zien waar het Sociaal Team voor staat en hoe de resultaten in het afgelopen jaar er uit zagen.

Klik op deze link voor het jaarbeeld 2017.

 

Meer informatie?
Wil je meer weten over het jaarbeeld 2017? Neem contact op met (088) 900 4321.

Klik op deze link voor het jaarbeeld 2016.

 

Ervaringsverhalen

 

Con Starreveld: “Ik woonde al vier maanden zonder gas en licht. Een paar kaarsjes had ik die me enigszins licht en warmte gaven. Om mezelf warm te houden, liep ik de trappen op en af in het portiek. En ik ging in de lift zitten om licht te hebben en te kunnen lezen. Een vriend van mij wees mij op het Sociaal Team voor hulp. Ik was de wanhoop nabij en ben toen tijdens het inloopspreekuur binnengestapt. Daar ontmoette ik Sociaal Werker Sandra Tuithof.”

Lees het hele verhaal van Con.

 

Corien de Vreugd: “Via de huisarts ben ik in contact gekomen met het Sociaal Team Gouda. Ik zat met mezelf in de knoop en ik had ondersteuning nodig. Ik ben bij Sociaal Werker Angelique de Graaf terecht gekomen en ik zeg eerlijk: ik had geen betere kunnen treffen.”

Lees het hele verhaal van Corien.

 

 

Jolanda: “Ik heb een auto-imuunziekte waardoor ik heel snel moe ben. Mijn partner kon het niet aan om mij zo te zien en voor me te zorgen. Daardoor kwam ik op straat te staan. Sociaal Team Gouda heeft mij aan een woning en inkomsten geholpen.”

Lees het hele verhaal van Jolanda.

 

 

Johnny Engelhart: “Sociaal werker Maria van den Broek heeft zo veel voor me betekend dat ik haar heel erg dankbaar ben. Ze heeft veel voor me geregeld. Daardoor kan ik nu beter op eigen benen staan.”

Lees het hele verhaal van Johnny.

 

 

Mario Hillebregt: “Het Leger des Heils heeft me doorverwezen naar het Sociaal Team. Ik had veel verloren; mijn gezondheid, huis, werk en relatie. Door ziekte ben ik mijn baan kwijt geraakt en daarnaast ben ik door toedoen van mijn ex-vriendin in de gevangenis beland. Ik ben van ver gekomen.”

Lees het hele verhaal van Mario.