Grote stappen vooruit met het Sociaal Team Gouda

“Via de huisarts ben ik in contact gekomen met het Sociaal Team Gouda. Ik zat met mezelf in de knoop en ik had ondersteuning nodig. Ik ben bij Sociaal Werker Angelique de Graaf terecht gekomen en ik zeg eerlijk: ik had geen betere kunnen treffen.”

“Tijdens meerdere gesprekken met haar kwam naar voren dat ik mezelf eigenlijk heel vaak wegcijferde voor anderen. En daardoor mezelf behoorlijk voorbij liep. Dat was voor mij echt een eye-opener. Ze heeft me aangeraden om een assertiviteitscursus te gaan volgen van het Sociaal Team. Deze cursus heeft mij op positieve wijze veranderd. Ik heb geleerd ‘nee’ te zeggen en mijn grenzen beter aan te geven aan mensen in mijn omgeving. Ook vond ik veel herkenning bij mijn medecursisten. Daar had ik echt steun aan.”

“Ik zit beter in mijn vel en ben echt een ander mens geworden. ” Corien de Vreugd

“Binnenkort start ik de vervolgcursus assertiviteit. Dan kan ik ook weer praktijksituaties inbrengen en daarmee oefenen. Dat werkt voor mij heel goed. Ik zit beter in mijn vel en heb grote stappen vooruit gemaakt. Ik ben echt een ander mens geworden. Door mijn positieve verandering is ook mijn man naar het Sociaal Team gestapt. Hij ondervindt – net als ik – veel steun en heeft baat bij de hulp. Mijn advies is: Schroom niet, maar stap over de drempel bij het Sociaal Team Gouda en er liggen weer nieuwe mogelijkheden voor je.”