Assertiviteitscursus (algemeen)

Let op deze cursus wordt momenteel niet aangeboden
Durf je niet te zeggen wat je werkelijk vindt? Zie je op tegen recepties of vergaderingen? Ben je bang om niet aardig gevonden te worden? Of durf je geen kritiek te geven of voel je je snel schuldig? Volg dan de assertiviteitscursus. Hier leer je beter voor jezelf opkomen. Je oefent met technieken die helpen om te gaan met meningsverschillen en conflicten en met waardering en kritiek.
Klik hier voor de folder.

Assertiviteitscursus 70+

Let op deze cursus wordt momenteel niet aangeboden
Speciaal voor mensen boven de 70 hebben we ook een assertiviteitscursus. Juist voor ouderen kan het lastig zijn om goed voor zichzelf op te komen. Leren nee zeggen, eigen keuzes maken en beslissingen nemen en uw eigen mening geven komen tijdens de cursus aan bod. Volg het nieuws en de agenda voor meer informatie of neem contact met ons op.
Klik hier voor de flyer.

Weerbaarheidstraining

Vind je het moeilijk ‘nee’ te zeggen? Zou je beter voor jezelf willen opkomen? Wil je leren om goed om te gaan met kritiek? Kom dat dan oefenen tijdens een weerbaarheidstraining. Deze training is voor mensen die soms wat meer tijd nodig hebben om iets te leren. Volg het nieuws en de agenda voor meer informatie of neem contact met ons op voor meer informatie.
Klik hier voor de flyer.

Wil je je direct aanmelden? Dat kan door te bellen met 088-900 4321 of te mailen naar info@sociaalteamgouda.nl